Indhent 3 gratis & uforpligtende tilbud på ny hjemmeside

Derfor skal du vælge The Other Project

100% gratis og uforpligtende

Høj matchrate (over 80%)

Danmarks bedste kundeservice

Sidst opdateret: 1. Oktober 2020 | Læsetid: 12 minutter

Ny hjemmeside? Få 3 tilbud fra professionelle webdesignere og hjemmeside udbydere.

The Other Project er en platform med rigtige mennesker i den anden ende, som hjælper dig med at finde den bedste leverandør til din nye hjemmeside eller webshop. En løsning, der passer til din virksomheds unikke behov, ønsker og specifikationer. Du skal blot udfylde formularen for at komme igang - vores tjeneste er 100% gratis og uforpligtende.

Det er ikke en nyhed, at dine kunders købsrejser begynder på nettet. De fleste købsprocesser idag starter med en Google-søgning på mobilen. Det er derfor helt afgørende, at dine kunder ikke bare kan finde dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser, men at de også får lyst til at blive hængende. En professionel hjemmeside er derfor ikke længere “nice to have” men “need to have”, hvis du vil forblive relevant anno 2020.

På The Other Project kan du hurtigt, nemt og gratis indhente tilbud på ny hjemmeside fra professionelle webdesignere og bureauer i Danmark. Vi screener grundigt alle vores medlemmer, så du kan være sikker på kvaliteten. Din nye hjemmeside vil være af højeste skuffe og til den bedste pris. Vores udbydere er på forkant med design trends og tænker brugervenlighed, søgemaskineoptimering, konverting og salg ind i designet.

Få 3 tilbud på hjemmesider - udfyld kun én formular

Sammenlign tilbud og spar op til 60%

Vores service er 100% gratis og uforpligtende

Kun seriøse hjemmeside udbydere

Ny hjemmeside: Find den rigtige udbyder

Det kan virke som en umulig opgave, at finde den helt rigtige freelancer, eller det helt rigtige bureau, til at lave din nye hjemmeside. Der er nemlig rigtig mange, som kan designe og udvikle en flot hjemmeside, men virkelig få, der tænker brugervenlighed, konvertering, automatisering og funktionalitet ind i designet.

Der er mange om buddet, men knap så mange professionelle og seriøse web bureauer at vælge imellem. Dette resulterer i vidt forskellige og ofte useriøse priser, hvor forskellen kan variere helt op til 60%.

Det er her The Other Project skaber gennemsigtighed, og gør det enkelt og ligetil, at indhente gode og seriøse tilbud fra professionelle hjemmeside udbydere. På The Other Project er alle hjemmeside udbydere blevet screenet, for at sikre at kun de bedste kommer med. Kun 1 af 10 ansøgere bliver godkendt i gennemsnit, som følge af vores strikse krav til service, kvalitet og tekniske færdigheder.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Spørgsmålet om, hvorvidt det billigste hjemmeside-tilbud er det dårligste, og vice versa, er blandt de hyppigste, der dukker op. Men når det kommer til udvikling af en professionel hjemmeside, er svaret desværre ikke helt ligetil.

Lad os tage et eksempel: Det er ikke til diskussion, at en Audi R8 er en lækker bil. Alligevel er dét, de fleste Audi entusiaster elsker ved den, ikke hvordan den ser ud, men hvordan den lyder! Brølet fra V12-motoren, der tager den fra 0-100 på 3,2 sekunder – det er dét, der trækker prisen op.

Og lidt ligesom Audien, så bygger prisen på en hjemmeside ikke blot på designet, men det der ligger “under motorhjelmen”. Man kan derfor ikke dømme et website på baggrund af designet alene. Det er det som sker “under motorhjelmen”, der får et professionelt website til at fungere.

Vores medlemmer er blandt de 10% bedste webudviklere i Danmark. Det er din garanti for, at din nye hjemmeside vil være i top kvalitet hele vejen igennem – også under motorhjelmen. Med det sagt, så vil prisen også afhænge af dine specifikke ønsker og behov, og du kan forvente tilbud fra omkring 6.000,00 kr. og op.

Forskellen på en billig og professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside skal overordnet opfylde nogle helt grundlæggende betingelser:

 • Hjemmesiden skal afspejle din virksomheds professionalisme, styrke jeres brand, tiltrække flere besøgende og konvertere flere af disse besøgende til leads. En professionel hjemmeside er ikke blot et "online visitkort" men virksomhedens bedste sælger - på arbejde 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
 • Webdesignet skal være bygget på et teknisk stærkt fundament, så det lever op til de mange krav, der er til hjemmesider anno 2020 and beyond.
 • Hjemmesiden skal være brugervenlig og velfungerende på både computer, mobil og tablet (responsivt webdesign)
 • Design og den bagvedliggende teknik skal være professionelt udviklet, så hjemmesiden er fremtidssikret, og du uden problemer kan ændre, justere og optimere efter behov
 • Sikkerheden skal være i top. Med stadig højere krav til GDPR compliance, er det en forudsætning, at hjemmesiden er bygget med høj sikkerhed for øje.

Faktorer som påvirker hjemmesidens pris

Prisen på en hjemmeside afhænger af tre overordnede forhold: størrelse, funktionalitet og design.

Størrelse

Hvor stor skal din hjemmeside være? Hvor mange undersider vil du have? Størrelse og omfang har meget at sige, når det gælder hjemmeside-priser. Jo større din side skal være, desto højere bliver prisen.

Funktionalitet

Hvilke krav har du til din hjemmesides funktionalitet? Hvad skal din hjemmeside kunne? Funktionerne skal tage udgangspunkt i hjemmesidens formål. Vil du f.eks. have et informationssite, hvor du formidler viden, skal du nok ikke bruge nogle ekstraordinære features. Flere funktioner er lig med højere pris.

Design

Hvor detaljeret skal dit hjemmeside design være? Det tager længere tid at udarbejde et detaljeret og unikt design, end et simpelt design med udgangspunkt i færdige skabeloner. Designet er afgørende for brugerens oplevelse og bør prioriteres højt.

Er et professionelt website pengene værd?

Hvis du forventer at modtage tilbud på 1500 kr. for en hjemmeside, er du kommet til det forkerte sted. En billig hjemmeside kan være OK i nogle tilfælde, men ønsker du at generere flere leads, tiltrække flere kunder og fremtidssikre dit brand, er det uden tvivl en professionel løsning, du er ude i. En professionel hjemmeside styrker ikke bare brand, den er fundamentet for din virksomheds online success. Med en professionel hjemmeside kan du tiltrække, konvertere og fastholde flere besøgende gennem værdifuld brugerdata, marketing automation, SEO, social media og meget mere.

Hvor meget er nye kunder værd for dig? At udvikle en flot hjemmeside, som gør akkurat det du vil have den til at gøre (ofte at generere leads) koster penge. Til gengæld får du et produkt, der konverterer langt bedre, og som i sidste ende giver langt flere kunder, end en statisk hjemmeside.

Det kan mange gange blive dyrt, at vælge en billig hjemmeside
Den tid, hvor man til nød kunne slippe afsted med at lave sin hjemmeside selv, eller købe en billig løsning, er for længst ovre. I dag kræver det stor faglig og teknisk viden og erfaring at lave hjemmesider, der fungerer og konverterer besøgende til varme leads.

Der er en meget tæt sammenhæng mellem prisen på en hjemmeside og den kvalitet, du får. Så du må spørge dig selv: Hvor vigtig er det for din virksomhed, at investere i en professionel løsning?

Spørgsmål og svar (FAQ)

Er The Other Project gratis?

Det er 100% gratis for virksomheder at finde kreative udbydere via The Other Project. Vælger du en leverandør via vores platform, så beholder vi et community-fee. Dette er vores udbydere indforstået med.

Hvordan finder jeg den bedste udbyder?

Du finder de bedste udbydere ved at skrive en god og udførlig opgavebeskrivelse. Beskrivelsen skal indeholde information om de(n) opgave(r), der skal løses, hvilke kompetencer den ideelle kandidat bør besidde, samt praktisk info om hvor og hvornår jobbet ønsket udført. Sørg for at tilføje alle relevante kompetencer som I har brug for, så I får de bedst mulige match med udbydere som besidder de kompetencer I søger.

Hvordan sikrer The Other Project udbydernes kvalitet og kompetencer?

Vi screener manuelt alle udbydere, som ansøger om medlemsskab. Vi gennemgår portfolio, erfaringsniveau, kompetencer og kvalitet af profilerne, så vi sikrer en den absolut højeste kvalitet og kompetence.

Hvornår kan jeg forvente at modtage tilbud?

Fra vi modtager opgaven til du modtager dine 3 gratis tilbud går der 24 timer.

Hvem har ansvaret for, at projektet løses?

Når en aftale er indgået på The Other Project, er udbyderen, som I har indgået aftalen med, ansvarlig for at løse opgaven eller fuldføre jobbet. The Other Project kan ikke stilles ansvarlig for et job som ikke er udført på tilfredsstillende vis, men hjælper gerne med at finde en god løsning, eller en ny og mere kvalificeret udbyder til jobbet.

Så nemt er det

1 · Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til projektet.

2 · Match
Vi matcher dit opgave med de mest relevante udbydere.

3 · Modtag tilbud
Sammenlign priser og vælg den bedste udbyder til jobbet!

Was called up by a consultant from The Other Project, who sparred with me about the project, after which I received offers from two professional app developers and an agency! Chose the one freelancer to make my app! Recommendable 🙂
Anatis VIII
Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Niels L.

  "Kvaliteten er høj, servicen er i top, det er bestemt noget jeg kan anbefale."

  ★★★★★

  Hasnain K.

  "Er positivt overrasket over hvor nemt og professionelt det er at finde en udbyder."

  ★★★★★

  Heino F.

  "Tusind tak! Har fundet den perfekte lyddesigner til mine speaks via platformen."

  ★★★★★

  Garry K.

  "Vi manglede en grafisk designer, og fandt en via tjenesten til 50% af prisen"

  ★★★★

  Kristina M.

  "Jeg har benyttet The Other Project til at finde en udbyder som kan lave mit website"

  ★★★★★

  Martin E.

  "Profesionelle og yderst kompetente mennesker at arbejde med. "

  ★★★★

  Frederik R.

  "Fremragende og professionelt udført arbejde. Kan uden tvivl anbefales!"

  ★★★★★

  Lisa N.

  "Alle med brug for en kreativ udbyder vil helt sikkert have gavn af The Other Project."

  ★★★★★

  Anna B.

  "Uden sammenligning den bedste platform til kreative jobs. 5/5 stjerner!"

  ★★★★★

  Barbara M.

  "Fandt en illustrator, der fik mine tegninger vektoriseret på 3 dage. Wow!"

  ★★★★

  Sådan fungerer det

  Modtag gratis tilbud på din opgave

  Opret din opgave

  Det er nemt at komme i gang. Du opretter din opgave på under 2 minutter, hvorefter du vil modtage 3 tilbud inden for 2 til 3 dage – ganske gratis. Uanset projektets størrelse, så har vi de kreative kræfter til at løse opgaven. Fra web design, grafisk arbejde, videoproduktion og meget mere.

  Vi matcher dig med relevante og top professionelle udbydere

  Vores screening process sikrer, at det kun er de absolut dygtigste udbydere som er på portalen. Når du modtager dine tilbud, vælger du blot det tilbud, der bedst matcher dit behov.

  Bliv matchet med professionelle udbydere
  Vælg det bedste tilbud til den bedste pris. Professionelle udbydere.

  Vælg det bedste tilbud

  Sammenlign priser og vælg det bedste tilbud. Hvis du ikke finder et passende tilbud, så er det også okay. Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud fra professionelle udbydere på The Other Project.