Indhent 3 gratis & uforpligtende tilbud på videoproduktion

Vi leder stadig efter de sidste udbydere. Kom tilbage snart.

Derfor skal du vælge The Other Project

100% gratis og uforpligtende

Høj matchrate (over 80%)

Danmarks bedste kundeservice

Sidst opdateret: 1. Oktober 2020 | Læsetid: 12 minutter

Modtag tilbud fra professionelle videoudbydere i din indbakke. Sammenlign priser. Vælg den bedste.

The Other Project er en platform med rigtige mennesker i den anden ende, som hjælper med at matche dig med de mest relevante videoudbydere til din videoproduktion. Vi finder udbydere med en stil der passer til din virksomheds identitet, stemning og humør. Du skal blot udfylde formularen for at komme igang - vores tjeneste er 100% gratis og uforpligtende.

Hvis video content er fremtiden, så er fremtiden nu. Du er kommet til det rigtige sted, hvis du har overvejet om du skal investere i video marketing til din virksomhed. Kan det betale sig at investere i video indhold? Kan video marketing øge virksomhedens indtjening? Er video relevant i min branche? Det korte svar er ja.

På The Other Project kan du hurtigt, nemt og gratis indhente tilbud på videoproduktion fra professionelle danske freelancere og bureauer. Vi screener grundigt alle vores medlemmer, så du kan være sikker på indhold af højeste kvalitet til den bedste pris.

Få 3 tilbud på videoproduktion - udfyld kun én formular

Sammenlign tilbud og spar op til 60%

Vores service er 100% gratis og uforpligtende

Vælg den bedste pris på din video

Derfor skal du benytte dig af video

Populariteten af videoindhold er ikke begrænset til underholdende kattevideoer på facebook. Video strækker sig også til brands. Studier viser, at 54% af forbrugere ønsker at se mere video content fra brands og virksomhed de støtter (Hubspot, 2018).

Store virksomheder og brands har også været de mest proaktive ift. at imødekomme den stigende efterspørgsel efter video på alle platforme. Men det er en udbredt misforståelse, at video er forbeholdt store virksomheder med store budgetter. Video kommer i mange størrelser og former, så uanset din virksomheds størrelser, er video det oplagte medie til at engagere nye og fastholde eksisterende kunder.

Fordelen ved at benytte sig af video
Undersøgelser har gentagne gange påvist, at video er det mest effektive marketingværktøj. Simpelthen fordi vi er mere opmærksomme, når vi ser video. Vi har ofte tendens til at springe dele af indholdet over, når vi læser eller lytter.

Forskellige typer videoindhold

Formålet med content marketing er at skabe værdifuldt indhold, der er tilpasset dit publikum. Det skal tiltrække, engagere og konvertere dine besøgende - og føre dem ned i marketingtragten.

Det er her, at videomarkedsføring kommer ind. Der er så mange muligheder for at tilbyde din målgruppe relevant video under hele købsrejsen - videoer, som hjælper med at uddanne din målgruppe, gør det lettere at stole på dit brand og fremme en købsbeslutning.

Toppen af tragten: Bevidsthedsstadiet

I den øverste del af marketingtragten handler det om at skabe opmærksomhed omkring jeres brand, gennem introduktion og forførelse, til de mennesker som aldrig har set jeres brand og produkter før.

Ved at sætte et lille "bogmærke" i hovedet på modtageren, er de senere i kunderejsen, enten bevidst eller ubevidst, mere tilbøjelige til at huske netop jeres brand eller produkt.

Her er et par eksempler på videoindhold til øverste del af tragten:

Virksomhedspræsentation (brand film)

Formålet med en brand film, eller virksomhedspræsentation, som det hedder på dansk, er at introducere publikum til din virksomheds værdier, vision og eksistensgrundlag. Med video kan du præsentere dit brand gennem visuelle effekter, lyd og storytelling, på en måde, som ganske enkelt ikke kan lade sig gøre gennem andre medier.

Edukativ / uddannelsesmæssig video

De fleste af os kan godt lide at lære noget nyt. Hvis din virksomhed kan formidle sit budskab på en bedre, hurtigere og sjovere måde, er det et kæmpe plus. Som vi allerede har fastslået, er video det mest engagerende medie.

Edukative videoer er særdeles velegnede i toppen af marketingtragten, hvor en stor del af din målgruppe søger efter ny information. Ved at uploade video indhold af værdi for din målgruppe, positionerer du dig som ekspert i din branche.

Minidokumentar

Explainer / tutorial video

360° video

Midten af tragten: Overvejelsesfasen

I den øverste del af marketingtragten handler det om at skabe opmærksomhed omkring jeres brand, gennem introduktion og forførelse, til de mennesker som aldrig har set jeres brand og produkter før.

Ved at sætte et lille "bogmærke" i hovedet på modtageren, er de senere i kunderejsen, enten bevidst eller ubevidst, mere tilbøjelige til at huske netop jeres brand eller produkt.

Se nedenstående eksempler på video til midten af tragten:

Produktvideo

Virksomhedskultur video

Testimonial video

Bunden af tragten: Beslutningsfasen

I den øverste del af marketingtragten handler det om at skabe opmærksomhed omkring jeres brand, gennem introduktion og forførelse, til de mennesker som aldrig har set jeres brand og produkter før.

Ved at sætte et lille "bogmærke" i hovedet på modtageren, er de senere i kunderejsen, enten bevidst eller ubevidst, mere tilbøjelige til at huske netop jeres brand eller produkt.

Se nedenstående eksempler på video til midten af tragten:

Produktvideo

Virksomhedskultur video

Testimonial video

Videoproduktion priser - et overblik

Spørgsmål og svar (FAQ)

Er The Other Project gratis?

Det er 100% gratis for virksomheder at finde kreative udbydere via The Other Project. Vælger du en leverandør via vores platform, så beholder vi et community-fee. Dette er vores udbydere indforstået med.

Hvordan finder jeg den bedste udbyder?

Du finder de bedste udbydere ved at skrive en god og udførlig opgavebeskrivelse. Beskrivelsen skal indeholde information om de(n) opgave(r), der skal løses, hvilke kompetencer den ideelle kandidat bør besidde, samt praktisk info om hvor og hvornår jobbet ønsket udført. Sørg for at tilføje alle relevante kompetencer som I har brug for, så I får de bedst mulige match med udbydere som besidder de kompetencer I søger.

Hvordan sikrer The Other Project udbydernes kvalitet og kompetencer?

Vi screener manuelt alle udbydere, som ansøger om medlemsskab. Vi gennemgår portfolio, erfaringsniveau, kompetencer og kvalitet af profilerne, så vi sikrer en den absolut højeste kvalitet og kompetence.

Hvornår kan jeg forvente at modtage tilbud?

Fra vi modtager opgaven til du modtager dine 3 gratis tilbud går der 24 timer.

Hvem har ansvaret for, at projektet løses?

Når en aftale er indgået på The Other Project, er udbyderen, som I har indgået aftalen med, ansvarlig for at løse opgaven eller fuldføre jobbet. The Other Project kan ikke stilles ansvarlig for et job som ikke er udført på tilfredsstillende vis, men hjælper gerne med at finde en god løsning, eller en ny og mere kvalificeret udbyder til jobbet.

Så nemt er det

1 · Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine behov og krav til projektet.

2 · Match
Vi matcher dit opgave med de mest relevante udbydere.

3 · Modtag tilbud
Sammenlign priser og vælg den bedste udbyder til jobbet!

Was called up by a consultant from The Other Project, who sparred with me about the project, after which I received offers from two professional app developers and an agency! Chose the one freelancer to make my app! Recommendable 🙂
Anatis VIII
Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Niels L.

  "Kvaliteten er høj, servicen er i top, det er bestemt noget jeg kan anbefale."

  ★★★★★

  Hasnain K.

  "Er positivt overrasket over hvor nemt og professionelt det er at finde en udbyder."

  ★★★★★

  Heino F.

  "Tusind tak! Har fundet den perfekte lyddesigner til mine speaks via platformen."

  ★★★★★

  Garry K.

  "Vi manglede en grafisk designer, og fandt en via tjenesten til 50% af prisen"

  ★★★★

  Kristina M.

  "Jeg har benyttet The Other Project til at finde en udbyder som kan lave mit website"

  ★★★★★

  Martin E.

  "Profesionelle og yderst kompetente mennesker at arbejde med. "

  ★★★★

  Frederik R.

  "Fremragende og professionelt udført arbejde. Kan uden tvivl anbefales!"

  ★★★★★

  Lisa N.

  "Alle med brug for en kreativ udbyder vil helt sikkert have gavn af The Other Project."

  ★★★★★

  Anna B.

  "Uden sammenligning den bedste platform til kreative jobs. 5/5 stjerner!"

  ★★★★★

  Barbara M.

  "Fandt en illustrator, der fik mine tegninger vektoriseret på 3 dage. Wow!"

  ★★★★

  Sådan fungerer det

  Modtag gratis tilbud på din opgave

  Opret din opgave

  Det er nemt at komme i gang. Du opretter din opgave på under 2 minutter, hvorefter du vil modtage 3 tilbud inden for 2 til 3 dage – ganske gratis. Uanset projektets størrelse, så har vi de kreative kræfter til at løse opgaven. Fra web design, grafisk arbejde, videoproduktion og meget mere.

  Vi matcher dig med relevante og top professionelle udbydere

  Vores screening process sikrer, at det kun er de absolut dygtigste udbydere som er på portalen. Når du modtager dine tilbud, vælger du blot det tilbud, der bedst matcher dit behov.

  Bliv matchet med professionelle udbydere
  Vælg det bedste tilbud til den bedste pris. Professionelle udbydere.

  Vælg det bedste tilbud

  Sammenlign priser og vælg det bedste tilbud. Hvis du ikke finder et passende tilbud, så er det også okay. Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud fra professionelle udbydere på The Other Project.