Indhent 3 gratis & uforpligtende tilbud på professionel hjemmeside

Få 3 skræddersyede tilbud fra professionelle webdesignere og hjemmeside bureauer.

Vi hjælper dig med at finde den bedste hjemmesideløsning, der passer til jeres virksomheds specifikke behov, ønsker og specifikationer.

Det er ingen hemmelighed, at dine potentielle kunders digitale kunderejse begynder på din hjemmeside. En gennemført oplevelse er derfor nødvendig for at fastholde deres interesse. Indhent tilbud hurtigt, enkelt og gratis!

Få 3 tilbud på hjemmesider - udfyld kun én formular

Sammenlign tilbud og spar op til 60%

Vores service er 100% gratis og uforpligtende

Vælg frit blandt nogle af landets dygtigste udviklere

Software-Developer

Hvad er fordelen ved at indhente tilbud på min nye hjemmeside gennem The Other Project?

Det kan virke som en uoverskueligt opgave, at finde en webudvikler nu om dage. Der er nemlig rigtig mange om buddet, men knap så mange professionelle og seriøse web bureauer. Det resulterer i vidt forskellige og useriøse priser, hvor forskellen kan variere helt op til 60%.

Det er her The Other Project skaber gennemsigtighed, og gør det enkelt og ligetil, at indhente gode og seriøse tilbud fra professionelle hjemmeside udbydere.

En professionel hjemmeside skaber flere konverteringer – hvor meget er en ny kunde værd for dig?

At udvikle en flot hjemmeside, der gør akkurat det du vil have den til at gøre, koster penge. Til gengæld får du et produkt, der konverterer langt bedre, og som i sidste ende giver langt flere kunder.

Spørgsmål og svar

Er The Other Project gratis?

Det er 100% gratis for virksomheder at finde kreative udbydere via The Other Project. Vælger du en leverandør via vores platform, så beholder vi et community-fee. Dette er vores udbydere indforstået med.

Hvordan finder jeg den bedste udbyder?

Du finder de bedste udbydere ved at skrive en god og udførlig opgavebeskrivelse. Beskrivelsen skal indeholde information om de(n) opgave(r), der skal løses, hvilke kompetencer den ideelle kandidat bør besidde, samt praktisk info om hvor og hvornår jobbet ønsket udført. Sørg for at tilføje alle relevante kompetencer som I har brug for, så I får de bedst mulige match med udbydere som besidder de kompetencer I søger.

Hvordan sikrer The Other Project udbydernes kvalitet og kompetencer?

Vi screener manuelt alle udbydere, som ansøger om medlemsskab. Vi gennemgår portfolio, erfaringsniveau, kompetencer og kvalitet af profilerne, så vi sikrer en den absolut højeste kvalitet og kompetence.

Hvornår kan jeg forvente at modtage tilbud?

Fra vi modtager opgaven til du modtager dine 3 gratis tilbud går der 24 timer.

Hvem har ansvaret for, at projektet løses?

Når en aftale er indgået på The Other Project, er udbyderen, som I har indgået aftalen med, ansvarlig for at løse opgaven eller fuldføre jobbet. The Other Project kan ikke stilles ansvarlig for et job som ikke er udført på tilfredsstillende vis, men hjælper gerne med at finde en god løsning, eller en ny og mere kvalificeret udbyder til jobbet.

Hvor meget koster en hjemmeside?

Spørgsmålet om, hvorvidt det billigste hjemmeside-tilbud er det dårligste, og vice versa, er blandt de hyppigste, der dukker op. Men når det kommer til udvikling af hjemmesider, er svaret desværre ikke helt ligetil.

Lad os tage et eksempel: Det er ikke til diskussion, at en Audi R8 er en lækker bil. Alligevel er dét, de fleste Audi entusiaster elsker ved den, ikke hvordan den ser ud, men hvordan den lyder. Brølet fra V12-motoren, der tager den fra 0-100 på 3,2 sekunder – det er dét, der trækker prisen op.

Og lidt ligesom Audien, så bygger prisen på en hjemmeside ikke blot på designet, men det der ligger “under motorhjelmen”. Man kan derfor ikke dømme et website på baggrund af designet alene. Det er det som sker “under motorhjelmen”, der får et professionelt website til at fungere.

Vores medlemmer er blandt de 10% bedste webudviklere i Danmark. Det er din garanti for, at din nye hjemmeside vil være i top kvalitet hele vejen igennem – også under motorhjelmen. Med det sagt, så vil prisen også afhænge af dine specifikke ønsker og behov, og du kan forvente tilbud fra omkring 7.000,00 kr. op til 125.000,00 kr. eller derover.

3 faktorer som påvirker prisen på din hjemmeside

Størrelse: Hvor stor skal din hjemmeside være? Hvor mange undersider vil du have? Størrelse og omfang har meget at sige, når det gælder hjemmeside-priser. Jo større din side skal være, desto højere bliver prisen.

Funktionalitet: Hvilke krav har du til din hjemmesides funktionalitet? Hvad skal din hjemmeside kunne? Funktionerne skal tage udgangspunkt i hjemmesidens formål. Vil du f.eks. have et informationssite, hvor du formidler viden, skal du nok ikke bruge nogle ekstraordinære features. Flere funktioner er lig med højere pris.

Design: Hvor detaljeret skal dit hjemmeside design være? Det tager længere tid at udarbejde et detaljeret og unikt design end et simpelt men flot design.

Sådan fungerer det

udfyld-formularen

Opret din opgave

Det er nemt at komme i gang. Du opretter din opgave på under 2 minutter, hvorefter du vil modtage 3 tilbud inden for 24 timer – ganske gratis. Uanset projektets størrelse, så har vi de kreative kræfter til at løse opgaven. Fra web design, grafisk arbejde, videoproduktion og meget mere.

Vi matcher dig med de mest relevante kreative udbydere

Vores screening process sikrer, at det kun er de absolut dygtigste udbydere som er på portalen. Når du modtager dine tilbud, vælger du blot det tilbud, der bedst matcher dit behov.

match
aftale

Vælg det bedste tilbud

Efter senest 24 timer vælger du blot det bedste tilbud. Hvis du ikke finder et passende tilbud, så er det også okay. Vores tjeneste er nemlig 100% gratis og uforpligtende!

Niels L.

"Kvaliteten er høj, servicen er i top, det er bestemt noget jeg kan anbefale."

★★★★★

Hasnain K.

"Er positivt overrasket over hvor nemt og professionelt det er at finde en udbyder."

★★★★★

Heino F.

"Tusind tak! Har fundet den perfekte lyddesigner til mine speaks via platformen."

★★★★★

Garry K.

"Vi manglede en grafisk designer, og fandt en via tjenesten til 50% af prisen"

★★★★

Kristina M.

"Jeg har benyttet The Other Project til at finde en udbyder som kan lave mit website"

★★★★★

Martin E.

"Profesionelle og yderst kompetente mennesker at arbejde med. "

★★★★

Frederik R.

"Fremragende og professionelt udført arbejde. Kan uden tvivl anbefales!"

★★★★★

Lisa N.

"Alle med brug for en kreativ udbyder vil helt sikkert have gavn af The Other Project."

★★★★★

Anna B.

"Dette er uden sammenligning den bedste platform til kreative jobs. 5/5 stjerner!"

★★★★★

Barbara M.

"Fandt en illustrator, der fik mine tegninger vektoriseret på 3 dage. Wow!"

★★★★