Indholdsfortegnelse
    Add a header to begin generating the table of contents

    Privatlivspolitik

    Formålet med denne privatlivspolitik er at forklare, hvordan theotherproject.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.

    The Other Project ApS har en ambition om at skabe gennemsigtighed i forhold til de oplysninger, der behandles. Politiken har til formål at oplyse om, hvilke personoplysninger vi  behandler, hvordan vi behandler dem, og hvilke rettigheder du kan gøre brug af.

    Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du at rette henvendelse til den dataansvarlige om nærværende privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte os.

    Hvilke personoplysninger indsamler The Other Project ApS?

    Når du indsender en opgave til afgiver du personoplysninger i form af navn, evt adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Formålet med, at du afgiver disse oplysninger er, at vi herefter kan kontakte dig med eventuelle opklarende spørgsmål vedrørende den opgave, du ønsker indhentet tilbud på, ligesom oplysningerne er nødvendige for, at de kreative professionelle, der efterfølgende skal afgive tilbud på opgaven, kan komme i forbindelse med dig.

    Fra de kreative og bureauer, der køber vores  services, indsamles navn, CVR nr., adresse, telefonnummer, branche, oplysninger om fagspecialer, oplysninger om hvilket geografisk område vedkommende arbejder i, logo, web- og e-mailadresser.

    Modtagere af personoplysninger

    Når du indsender en opgave til afgiver du personoplysninger i form af navn, evt adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Formålet med, at du afgiver disse oplysninger er, at vi herefter kan kontakte dig med eventuelle opklarende spørgsmål vedrørende den opgave, du ønsker indhentet tilbud på, ligesom oplysningerne er nødvendige for, at de kreative professionelle, der efterfølgende skal afgive tilbud på opgaven, kan komme i forbindelse med dig.

    Fra de kreative og bureauer, der køber vores  services, indsamles navn, CVR nr., adresse, telefonnummer, branche, oplysninger om fagspecialer, oplysninger om hvilket geografisk område vedkommende arbejder i, logo, web- og e-mailadresser.

    Behandling af data

    Vi passer godt på dine data og har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at personoplysningerne ikke hændeliget eller ulovligt fortabes, kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

    Dine persondata vil ligeledes blive overleveret til underleverandører, som bistår med håndtering af e-mailsystemer, IT-drift og serverdrift.

    De virksomheder, hvortil dine persondata overleveres, er databehandlere, og er ifølge de indgåede databehandleraftaler alene berettigede til at benytte data til levering af de nævnte services, og alene efter instruks fra The Other Project ApS. 

    Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelsen af aftalen med The Other Project ApS, og er underlagt fortrolighed om disse. The Other Project ApS har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle, der behandler personoplysninger på vores vegne.

    Dine rettigheder

    Jf. GDPR har du til enhver tid ret til at anmode theotherprject.dk om at oplyse, hvilke oplysninger vi  har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilken kategori af personoplysninger The Other Project ApS  har registreret, samt, hvis relevant, hvilke modtagere, oplysningerne måtte være eller blive givet videre til. Ligeledes har du naturligvis ret til at få at vide, hvorfra oplysningerne stammer.

    Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til policy@theotherproject.dk. Du vil, for at sikre, at vi ikke udleverer oplysninger til en uvedkommende, blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

    Du har krav på, at vi berigtiger oplysninger, så de altid er korrekte. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at skrive til os på policy@theotherproject.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil også i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

    I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for fortsat behandling. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil, ved anmodning om sletning, blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

    Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

    Du har i nogle tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

    Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling at dine personoplysninger, herunder imod den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring via cookies, Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til markedsføring via profilering skal du slette dine cookies, som anvist nedenfor.

    Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder eksempelvis til fremsendelse af nyhedsbreve.

    Hvis du vil klage over The Other Project ApS’ behandling af dine personoplysninger kan klage indgives til Datatilsynet. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København, www.datatilsynet.dk, E-mail: dt@datatilsynet.dk, Telefon: +45 3319 3200).

    Cookies

    Når du besøger vores hjemmeside indsamles nogle informationer om dig og din adfærd. Der indsamles også cookies om dig, når du besøger theotherproject.dk fra en PC, en tablet eller en smartphone.

    En cookie er en datafil, som en internetserver opretter på brugerens harddisk, når en webside besøges, og som browseren derefter returnerer, hver gang samme server kontaktes, med oplysninger om brugeren.

    Vi anvender cookies på portalen til indsamling af data, så vi kan optimere og tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse. Derudover anvendes cookies til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger hjemmesiderne, og på hvilke tidspunkter efterspørgslen er størst og yderligere benyttes cookies til at huske dine præferencer, når du besøger os igen.

    Vi anvender cookies til at fastlægge hvem, der besøger hjemmesiderne og hvor i landet de besøgende kommer fra. Vores cookies anvendes også til at målrette vores online annoncer, samt registrering af, om der bliver klikket på vores annoncer.

    Ønsker du at slette dine cookies kan du finde en vejledning til dette her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

    Google Analytics
    Vi  anvender Google Analytics til at måle trafikken på vores hjemmeside. Google Analytics bliver også anvendt til remarketing, hvilket betyder, at besøgende, som har vist interesse for theotherproject.dk og vores tjeneste, bliver præsenteret for bannere eller annoncer på andre sider på internettet via en cookie.

    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj som Google har udviklet: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    Nyhedsbrev

    Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og indtaster dit navn og e-mailadresse vil du modtage vores nyhedsbreve indtil du fravælger modtagelsen. Du har til enhver tid ret til at fravælge vores nyhedsbreve.

    Kontakt

    The Other Project ApS, cvr. nr. 38546422, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles.

    Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 5, kan du kontakte vores persondataansvarlige David Kovarik på policy@theotherproject.dk eller på telefon 60 13 83 17 alle hverdage mellem 9-15.